Jürto Brauer sai Soomes Silverskin Extreme endurol teise koha

Möödunud laupäeval toimus Soomes Espoo lähedal Silverskin Extreme enduro, kus Jürto Brauer (Beta, Tartu Enduro Klubi) sai A klassis teise koha.

“Esimene ring algas hästi, kohati juhtisin ja sain igalt poolt puhtalt üles, teistel ringidel hakkas juba rada libedaks muutuma ja raja pikkust muudeti iga ring, kuna tõusud muutusid läbimatuks,” rääkis Brauer. “Sõitsin võistlusel oma sõitu ja ära tuli teine koht, 3 tundi ilma joogikotita Soome kivide peal, panin end proovile. Esimene tund oli aeglasevõitu ja ülejäänud kaks tundi sain sooja sisse ja sain suruma hakata. Üldiselt jäin sõiduga rahule,” lisas ta.

Eestlaste tulemused

Jürto Brauer A klassi 2. koht
Risto Mäeots B klassi 4. koht
Rando Mäeots C klassi 7. koht
Peeter Roos C klassi 23. koht
Rainer Karro C klassi 27. koht
Marko Laikask C klassi 29. koht