Mägi läheb Rootsis üha paremasse hoogu

Rootsi motokrossi meistrivõistluste viies etapp toimus nädalavahetusel Tibro krossirajal. MX1 klassis osalev Indrek Mägi on suve edenedes üha paremasse hoogu läinud ja viiendal etapil tegi ta hooaja parima võistluse, tulles neljandale kohale.

Oma kvalifikatsioonigrupis sõitis Mägi välja Anton Gole´i järel teise aja ja hea stardikoha valik oli võistlussõitudeks olemas. Esimeses võistlussõidus tegi Mägi korraliku stardi ja avaringilt tuli ta tagasi seitsmendana. Sõidu esimese poolega tegi Indrek kolm möödasõitu ja tõusis neljandaks. Teine pool sõidust püsiski Mägi neljandal kohal. Esikoha teenis Danne Karlsson, teine oli Anton Gole ja kolmas Even Heiybe. Teise sõidu start õnnestus veelgi paremini ja Indrek võttis sisse kolmanda koha. Sõidu jooksul tulid kaks konkrenti temast kahjuks ikkagi mööda Mägi lõpetas sõidu viiendana. Esikolmik oli täpselt sama nagu avasõidus.

Etapi kokkuvõttes tuli Mägi 34 punktiga neljandale kohale. 50 punktiga teenis esikoha Karlsson, teine oli 44 punktiga Gole ja kolmas 40 punktiga Heiybe. Sarja kokkuvõttes on Mägi 139 punktiga kuues. Liidrikohta hoiab 209 punktiga Karlsson.