Harri Kullas jätkab MX Nationali sarja liidrina

Nädalavahetusel toimus Cusses Gorse krossirajal Briti krossisarja MX Nationali neljas etapp. Harri Kullas saavutas MX1 klassis kolmanda koha ja jätkab kindlalt sarja liidrina.

Ajasõit õnnestus Kullasel võita Tommy Searle ja Dylan Walshi ees ning parim stardikoha valik oli sellega olemas. Avasõidus aga Harri endale omaselt head starti teha ei suutnud ja tal tuli esimestel ringidel palju möödasõite teha. Mõne ringiga tõusis Kullas Searle ja Josh Gilberti järele kolmandale kohale. Sõidu keskel suutis Kullas ka Gilbertist mööduda ning ta hakkas ka liidrikohal sõitnud Searlet jälitama. Kahjuks ei õnnestunud Harril möödasõitu teha ning ta lõpetas alla sekundilise kaotusega Searlele teisena. Kolmas oli Josh Gilbert. Teises sõidus tegi parima stardi Searle, talle järgnesid Gilbert ja Kullas. Esikolmik kihutas enamuse sõidust koos üksteise järel. Kui sõita oli jäänud veel kaks ringi tegi liidrikohal sõitnud Searle sõiduvea ning langes kolmandale kohale. Kullas üritas veel alles jäänud aja jooksul GIlbertist mööduda, kuid britt hoidis esikohta lõpuni enda käes. Gilbert võitis, Kullas teine ja Searle kolmas.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 44 punktiga kolmandale kohale. Esikoha teenis 45 punktiga Gilbert ja teise koha 45 punktiga Searle. Sarja kokkuvõttes on Kullas MX1 klassis 185 punktiga liider. Teisel kohal on 140 punktiga GIlbert ja kolmandal kohal 139 punktiga Searle.

MX1 tulemused

MX1 üldseis