Indrek Mägi tõusis Rootsi meistrivõistluste etapil poodiumile

Nädalavahetusel toimus Rootsi motokrossi meistrivõistluste kuues etapp. Hooaja edenedes üha paremasse hoogu läinud Indrek Mägi suutis MX1 klassis esmakordselt sel hooajal poodiumile jõuda. Kahe sõidu kokkuvõttes teenis Mägi teise koha ja tõusis poodiumikonkurentsi ka hooaja üldarvestuses.

Ajasõidus oma grupis kolmandat ringiaega näidanud Mägil ei õnnestunud esimese võistlussõidu start kõige paremini ja sõitu tuli tal alustada top 10 piirilt. Esimese sõidupoolega suutis Mägi seitsmendale kohale tõusta, aga eriti head hoogu suutis ta näidata just sõidu lõpus. Viimaste ringidega suutis Indrek mitu möödasõitu teha ning ta tõusis sõidu lõpuks kolmandaks. Esikoha teenis avasõidus Danne Karlsson ja teise koha Anton Nordström Graaf.

Teises sõidus tegi Mägi ilusa stardiga oma elu palju lihtsamaks. Stardi järel läks ta sõitu juhtima ja kõik võimalused sõiduvõidu eest võidelda olid olemas. Avasõidu võitja ja sarja liider Karlsson suutis Indrekust aga üsna kiirelt mööduda ja meie mees langes teisele kohale. Rohkem keegi tagant tulijatest Indrekule ohtlikuks ei saanud ja finishis oli Mägi teisena, hooaja parim sõit oli tehtud. Esikoha teenis Karlsson, kolmas oli Fredrik Theorell.

Etapi kokkuvõttes tuli Mägi 42 punktiga teisele kohale. Esikoha teenis 50 punktiga Karlsson ja kolmas oli 36 punktiga Emil Berggren. Sarja kokkuvõttes on Mägi 181 punktiga viiendal kohal. Liidrina jätkab Karlsson (259 punkti), teisel kohal on Anton Gole (204 punkti) ja kolmandal kohal Emil Jönrup (183 punkti).