Selgusid kiirendusvõistluse SPEEDEST GLASSDRIVE RACING 2022 parimad motosportlased

Laupäeval, 23. juulil toimus Tartus Ülenurme Lennuväljal pikima kodumaise ajalooga kiirendusvõistlus Speedest, kus selgitati välja parimad kiirendajad. Tegemist oli EMV teise ja EKV kolmanda etapiga mootorrataste ja autode kiirenduses.

Kuna Tartus on tegemist toimiva lennuväljaga, ei olnud võimalik Speedesti raames korraldada raja eriettevalmistust, mis oli korralikuks proovikiviks eriti just kiirematele masinatele. Sellegipoolest sujus kõik hästi ning rajal võis näha uusi isiklikke rekordeid ja üllatajaid.

Stardijoonel oli esindatud kolm mootorrataste klassi – Bike Bracket, Street Bike ja Pro Bike.

Bike Bracket
I Marjo-Riina Kallio
II Tarvo Erm

Steet Bike
I Gert Hendrik Erm
II Karit Kirss

Pro Bike
I Erki Anto
II Oliver Lemmik

Kogu võistluse tulemused on nähtavad siin: https://speedest.ee/speedest-glassdrive-racing-2022-tulemused/

Ägedat päeva jääb meenutama pildigalerii Tarvo Oraselt: https://bit.ly/3J4TTWn