Enduro EMV ja EKV viimane etapp toimub sel nädalavahetusel Leedus

EMF-i endurokomisjon kinnitab, et kuigi algselt ei pidanud sel nädalavahetusel, 24.-25. septembril Leedus toimuv võistlus olema EMV ja EKV etapp, aga kuna kalendrisse oli see selliselt märgitud, siis ei ole põhjust kalendrit muuta.

Seega kinnitab endurokomisjon, et Leedus Kupiškis toimuv enduro Balti meistrivõistluste etapp on ühtlasi ka EKV ja EMV etapp.

Võistlusele saab registreerida Leedu föderatsiooni lehel: https://raceadmin.eu/lmsfenduro/stage3/register

Registreerimisel palus Leedu föderatsioon Eesti sõitjatel silmas pidada järgmist: Sõitjad peaksid märkima linnukese kasti “Need one time licence”. Sellisel juhul ei pea nad litsentsi väljale kirjutama numbrit, mis Leedu puhul erineb Eesti litsentsi numbri formaadist. Võistluspaigas kohapeal tuleb registratuuris näidata oma olemasolevat Eesti võistluslitsentsi ning ei ole vaja ühekordset litsentsi osta.