Kevin Saar jäi USA ATV motokrossi sarja kolmandal etapil 14. kohale

Pärast väikest pausi jätkus Ameerikas Undergroundi krossirajal ATV Motocross sari, kus lööb kaasa ka Kevin Saar. Kolmandalt etapilt tuli senise hooaja kõige kehvem tulemus, leppida tuli 14. kohaga.

Eelmisel etapil selga vigastanud Saar oli vahepealse ajaga saanud piisavalt palju taastuda, et osaleda kolmandal etapil. AMA Pro klassis oli sel korral kokku kuusteist sõitjat ja Kevin suutis välja sõita kümnenda ringiaja. Parimat ringiaega näitas eelmise hooaja meister Joel Hetrick.

Esimeses võistlussõidus võttis Saar stardi järel sisse 13. koha. Sõidu esimene pool õnnestus Kevinil hästi ja ta tõusis parimal hetkel 11. kohale. Sõidu teises pooles Kevini kiirus langes drastiliselt tsikli tehnilise rikke tõttu ja leppida tuli 16. kohaga. Esikoha teenis avasõidus Joel Hetrick, teiseks tuli Chad Wienen ja kolmandaks Bryce Ford.

Teises sõidus tegi Kevin parema stardi ja ta pääses kümnendale kohale. Kolmandal ringil kaotas Kevin aga 30 sekundit ja langes viimasele kohale. Ta hakkas sealt uuesti vaikselt tulema ja suutis lõpuks 12. kohale tõusta. Esikolmik oli sama nagu avasõidus. Võidu teenis Hetrick, teisena lõpetas Wienen ja kolmandana Ford.

Etapi kokkuvõttes tuli Saar neljateistkümnendale kohale. Etapivõidu võttis Hetrick, teine oli Wienen ja kolmas Ford. Sarja kokkuvõttes on Saar 43 punktiga 12. kohal. Liider on 114 punktiga Hetrick, teisel kohal asub 107 punktiga Ford ja kolmandal kohal 96 punktiga Jeffrey Rastelli.

Kevin sõitis kaasa ka klass lahjemas Pro AM klassis, kus ta avasõidu lõpetas neljandana ja teise sõidu võitis. See andis talle klassi kokkuvõttes teise koha.