Redmoto treeningvõistlused Saku Tankodroomil

Redmoto treeningvõistlussari.

Redmoto motoklubi alustab käesolevast suvisest hooajast treeningvõistlustega Põhja-Eestis. Treeningvõistlustega soovitakse anda võimalus kõigile motokrossi harrastajatele ennast proovile panna võistlustingimustes. Starti oodatakse kõiki nii soolo kui ka quadide võidusõitjaid hoolimata tasemest ja klubilisest kuuluvusest. Võistlussari koosneb kokku kuuest etapist, millest kolm võisteldakse motokrossi distsipliinis, kaks enduro sprindis ning üks kestvuskrossis.

Redmoto esindaja Kristjan Lember: „Öeldakse, et üks võistlus võrdub kahe treeninguga. Pärnu motoklubi näitel on kolmapäeva krossisari ennast aastate jooksul tugevalt tõestanud ning sestap otsustasime ka Harjumaal sarnast formaati ellu viia. Püüame Eesti motoringkonda muuta avatumaks ja luua seeläbi üheskoos suuremat väärtust tervele motospordi ringkonnale. Hooaja avame 25. aprillil Saku Tankodroomi krossirajal, kuhu ootame starti kõiki sõidumehi, nii kiireid ja kogenuid, kui ka algajaid ja harrastajaid ning hoolimata sellest, millisesse klubisse nad kuuluvad“.

Võistlussari viiakse läbi EMFi egiidi all, mis tähendab, et võistlustel osalemiseks on tarvilik EMFi poolt väljastatav võistluslitsents. See tähendab, et Redmoto treeningvõistlused on ka kaetud kindlustusega. Sõitjad, kellel puudub EMFi võistluslitsents saavad kohapeal teha ühekordse litsentsi 5-eurose tasu eest.
Võistlustel tagab turvalisuse Medical Service Estonia meditsiini meeskond ja sajandiku pealt täpsed ringiajad tagab anduritega ajavõtusüsteem. Igal võistlusel premeeritakse kiiremaid võidusõitjaid A le Coq ja Venusclub auhindadega. Redmoto treeningvõistluste peatoetaja on Brentex, kes on välja pannud loosiauhinnana haagise BREN-2512. Haagise loosis osalemiseks peab olema Redmoto liige või fänn. Täiendav info selle kohta võistlustel.
Redmoto treeningvõistluste hooaeg koosneb kokku kuuest etapist, mis leiavad aset iga kuu viimasel teisipäeval Tallinna lähistel paiknevatel radadel. Täpsemat infot võistluste kohta jagatakse aegsasti läbi Redmoto sotsiaalmeedia kanalite. Redmoto treeningvõistluste esimene etapp toimub Saku Tankodroomil 25. aprillil algusega 16.30. Täpsem info ürituse Facebooki lingilt https://fb.me/e/47HFT9Jnr