Motoringraja koolitusel algajatele jagas nõuandeid Marko Rohtlaan

Motoringraja koolitus algajatele

8. mail toimus Rapla kardirajal motoringraja koolitus neile tänavasõitjatele, kes soovisid selle spordialaga esimest tutvust teha.

Koolitajaks oli Vihur Motospordi treener Marko Rohtlaan, kes jagas kõigile ringrajast huvitatud tänavasõitjatele kasulikke teadmisi.

Enamik osalejaist oli tõeliste sõidufännidena tulnudki kohale mootorrattal. Enne sõiduharjutustega alustamist vaatas Rohtlaan kõik rattad üle, jagas kuhjaga teadmisi hoolduse, seadistuse, rehvirõhkude, rehvivaliku, varustuse, sõiduasendi ja palju muu kohta.

Kui kõik see läbi käidud, suunduti rajale teooriat praktikas rakendama. Juba mõne sessiooniga kogusid kõik rohkem julgust ning mida aeg edasi, seda vähem märkusi treenerilt tagasisidena saadi.

Kõik osalejad jäid kasuliku ja mõnusa päevaga väga rahule. Paljusid teist näeme kindlasti juba 20. mail motoringraja Eesti meistrivõistluste I etapil VihurMoto Rahvaliiga klassi stardis.

Täname toetajaid, Tuulmet Holding OÜ, Marko Rohtlaan ja VihurMoto, samuti kõiki, kes Rapla Kardi- ja Vabaajakeskuses toimunud algajatele mõeldud ringrajakoolitusel osalesid.

VihurMoto Rahvaliiga on tänavasõitjatele loodud võistlusklass, mis annab võimaluse teha ringrajasõiduga esimest tutvust. See aitab arendada sõiduoskusi, saada uusi teadmisi nii ringrajasõidust kui ka tehnikast ning loomulikult veeta parimal viisil aega lahedate inimeste seltsis.

Rohkem infot: https://msport.ee/2023/03/19/ringrajasoiduga-saab-alustada-iga-tanavasoitja/

Eesti motoringraja meistrivõistluste esimene etapp toimub Porsche Ringil 20.-21. mail 2023.

Tänavu tähistame Eesti motoringraja 90. juubelit, võistlusel on ka selle tähtsündmusega seotud üritusi ja ajalooliste ringrajarataste näitus. Stardis on tänased kiireimad eesotsas Hannes Soomeriga ja üllatuskülalisena vanemad ringrajakuulsused.

Rohkem infot: https://msport.ee/events/motoringraja-emv-i-ja-balti-mv-i-etapp-2023-porsche-ringil/