Eestlased näitasid supermoto Balti meistrivõistlustel head kiirust

Möödunud nädalavahetusel toimus Lätis Madonas supermoto Balti meistrivõistluste esimene etapp. Võistlustules olid ka Eesti sportlased, kes pakkusid lõunanaabritele tugevat konkurentsi.

S1 klassis olid meie sportlastest kohal Eero Madisson, Aksel Pärtelpoeg, Patrick Pals ja Alex Vetkin. Pals näitas kvalifikatsioonis head kiirust ja sõitis välja võistluse parima aja. Kohe tema järel olid Vetkin ja Madisson. Pärtelpoeg pidi leppima kvalifikatsiooni neljanda ajaga.

Kahe võistlussõidu kokkuvõttes saavutas S1 klassi esikoha Eero Madisson, teiseks jäi Aksel Pärtelpoeg ja kolmanda koha sai Patrick Pals. Vetkin pidi tehniliste probleemide tõttu võistluse katkestama.

S2 klassi kvalifikatsioonis tuli kolmandaks Eerik Madisson. Esimese ja teise võistlussõidu kokkuvõttes jäi Madisson lõunanaabri Krišjānis Feters Fektersi järel teiseks.

Ka juuniorite 85cc klassis kuulus esikolmik eestlastele. Esimeseks tuli Mathias Vetkin, teisena lõpetas Rasmus Ebelmann ja kolmandaks jäi Remy Raid.

Teiste klasside tulemusi näeb siit lingilt: https://speedhive.mylaps.com/Events/2202302

Läti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretäri Egija Skurbe sõnul vedas Madonas ilmaga ning stardis oli üle 100 võistleja. Ta peab üritust õnnestunuks.

Järgmine supermoto Balti meistrivõistluste etapp toimub 3. juunil Kulbilohus.