Lätis anti avapauk Balti meistrivõistlustele enduros

Möödunud nädalavahetusel Lätis Madonas toimunud enduro Balti meistrivõistluste esimesel etapil olid stardis ka Eesti motosportlased. Eesti meistrivõistluste arvestusse kuulusid klassid E1, E2, E3, E 40+ ja E Juunior 16+.

E1 klassis saavutas naaberriikide tihedas konkurentsis kolmanda koha Kalev AMK sõitja Priit Raid. Tema ette jäid soomlane Eemil Helander ja lätlane Miks Rasmanis. E2 masinaklassis oli esindatud samuti Kalev AMK sportlane Priit Biene. Biene lõpetas võistluspäeva teisel kohal. E3 masinaklassis tuli kolmandale kohale Toila AutoMotoklubi sõitja Rauno Voldek.

E 40+ klassi poodiumil oli eestlastest Ragnar Valdstein Kalev AMK motoklubist. Üheksanda kohaga lõpetas võistluse RedMoto Racing motosportlane Siim Needrit.

Juuniorite klassis esindas Eestit Jürto Brauer Tartu Enduro klubist, kes jäi leeduka Domas Butkuse järel teiseks.

Kõikide tulemustega tutvu sellel lingil: https://enduromanager.eu/?rm_func=reslt&rm_subf=endurorace&r=179