Maardu MX Track on liitunud Stebbyga

RAJATASU MAKSMISEL SAAB KASUTADA KA TÖÖANDJA SPORDIKOMPENSATSIOONI

Paljud ettevõtted kasutavad seadusest tulenevat võimalust toetada oma töötajate sporditegemist maksuvabalt. Spordikompensatsiooni piirmäär on 100 eurot kvartalis töötaja kohta. Aastas tähendab see sportijale 400 euro väärtuses tasuta treeninguid.

Kas motokrossi rajatasu kuulub maksuvabastuse alla?

Tuginedes tulumaksuseaduse §48 lõikele 5-5 on maksuvabaks tervise edendamise kuluks sportimis-või liikumispaiga regulaarse kasutamisega otseselt seotud kulutused. Sportimis- ja liikumispaik on näiteks staadion, aga ka motokrossirajatis ning otsene kulu on näiteks jõusaali pilet/liikmemaks või motokrossiraja kasutustasu. Seega, ka rajatasu motokrossitreeninguks selleks ettenähtud rajatisel kvalifitseerub erisoodustuse maksuvabastuse alla.

Kuidas kulutusi hüvitatakse?

Spordikompensatsiooni väljamaksmiseks kasutavad tööandjad peamiselt kahte lähenemist. Ühel juhul esitab töötaja tööandjale kuludokumendi(d) ehk spordirajatise operaatori arve(d). Teisel juhul on ettevõte liitunud Stebby platvormiga. Stebby on keskkond, mille eesmärk on hõlbustada tööandjal sporditoetuste üle arvepidamist. Tööandja annab töötajale limiidi, mis ulatuses töötajal on võimalus kompensatsiooni konkreetse ajaperioodi jooksul kasutada.

Millisel krossirajal saan kasutada oma spordikompensatsiooni?

Maardu krossirada ehk Maardu MX Track on liitunud Stebbyga, mis võimaldab sul soetada Maardu motokrossiraja kasutuskordi tööandja spordikompensatsiooniga. See on lihtne – ava Stebby äpp, tipi sisse meie nimi otsinguribasse ja osta toode või teenus Stebby kaudu! Kui sinu tööandja ei ole liitnud Stebbyga, siis väljastab Maardu krossiraja operaator MTÜ Motomaania sulle treeningkorra eest arve, mille saad esitada oma tööandjale spordikompensatsiooni taotlemiseks.