Harri Kullas langes Briti MV teisele kohale

Möödunud nädalavahetusel toimus Blaxhallis Briti motokrossi meistrivõistluste neljas etapp. MX1 klassis tuli Harri Kullas kolmandale kohale, võitis tema suurim konkurent Conrad Mewse, kes asus ise ka sarja liidriks.

Neljandale etapile sarja liidrina läinud Kullas alustas päeva ajasõidu kolmanda kohaga. Kiireimat aega näitasid Conrad Mewse ja teist aega Josh Gilbert. Sarja hetke kolm parimat meest mahtusid ajasõidus 0,3 sekundi sisse.

Avasõidus võttis Kullas stardi järel liidrikoha enda kätte, tema seljataga olid kohe aga Gilbert ja Mewse. Esimese paari ringiga saidki lähimad rivaalid Harrist mööda ning Kullas langes kolmandale kohale. Sellel positsioonil tuli ta lpuks ka finishisse. Esikoha teenis Mewse ja teine oli Gilbert.

Teises sõidus tegi Kullas taas väga hea stardi, kuid sarnaselt avasõidule said Mewse ja Gilbert temast sõidu alguses kohe mööda. Kullas tuli finishisse taas kolmandana Mewse ja Gilberti järel.

Harri Kullas: “Ei saanud rajaga sõbraks. Andsin endast 100% ja see oli parim mis teha suutsin. Vähemalt õnnestus kaks stardivõitu võtta.”

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 40 punktiga kolmandale kohale. Esikoha teenis 50 punktiga Mewse ja teine oli 44 punktiga Gilbert. Sarja kokkuvõttes langes Kullas 151 punktiga teisele kohale. Liidriks tõusis 158 punktiga Mewse. Kolmandal kohal on 147 punktiga Gilbert.