Eesti Mototrial 60

Mototrialit harrastatakse Eestis juba alates 1963. aastast.
Pühapäevalkogunesid selle tehnilise osavusala 60. juubelit tähistama võistlejad nii Eestist kui ka meie lõunanaabrid Lätist. Ilusa ilma saatel peeti Keila Motohallis maha korralik heitlus ja nii mitmedki kohad said paika vaid minimaalse vahega.

Võistluse kõrgeimas kategoorias B-klassis läks võit Egert Kimmelile Panter Motorspordist. Talle järgnesid Karl Leis Tapa Traieliklubist ja Maron Mangusson klubist MK GasGas.

Tihedaim rebimine oli C-klassis, kus minimaalse eduga jäi peale Daren Michelis Panter Motorspordist, edestades klubikaaslast Chris Andre Ivanovi. Kolmanda koha sai Thobias Siirak Star Trialist.

D-klassis tegi Panter Motorsport puhta töö, kui poodiumi hõivasid Peeter Kaljurand, Priit Ross ja Teele Mäerand.

E-klassis läks võit Pia Anete Rebasele Panter Motorspordist. Teise koha sai Joosep Laos Panter Motorspordist ja kolmanda Uku Jaan Kübarsepp Otepää Motoklubist.

Hobi klassis jättis terve poodiumi koju Panter Motorsport, kui poodiumile tõusid Mikk Miggur, Kermo Kruusmann ja Martin Luts.

U-klassis edestas Seila Raudvere Star Trialist Maria Ševeljovat Panter Motorspordist.

Noored vaba klassis edestas Tony Luts Panter Motorspordist klubikaaslast Eliise Kaljuranda ja Elizabete Krauklet Sigulda Racing Teamist.

F-klassi esimese koha sai Rico Luts Panter Motorspordist. Poodiumi teised astmed hõivasid Alfred Kruusmann Panter Motorspordist ja Jan Prost Otepää Motoklubist.

Kõige nooremas G-klassis oli osavaim Kristers Broks Sigulda Racing Teamist, alistades Gerhard Galitsini Otepää Motoklubist ja Jalmar Alitsi Panter Motorspordist.

Täname võistluse toetajaid Arle Reklaam, Rubex, Elmetar ja Kadarbiku Köögivili, kohtunikke ja võistlejaid. Suur aitäh ka kõigile, kes aastate jooksul Eesti trialimaastikul nõu ja jõuga abiks olnud. Olgu järgmised 60 aastat veelgi viljakamad!