Gert Krestinov ja Andero Lusbo tulid Dimantu õhtukrossil esikolmikusse

Neljapäeval 8. juunil toimus Lätis Stameriena lähedal õhtune showkross. Kõige kiiremas Pro klassis sai teise koha Gert Krestinov ja kolmanda koha Andero Lusbo.

Juba ajasõit näitas, et lühike ring hakkab pakkuma huvitavaid ja konkurentsitihedaid võistlussõite. Kvalifikatsiooni võitis Gert Krestinov, viienda aja välja sõitnud Andero Lusbo kaotas talle ringi peale vaid 0,6 sekundit.

Esimeses võistlussõidus võttis liidrikoha enda kätte Karlis Sabulis. Sõidu keskel õnnestus liidriks tõusta aga Lusbol, kuid tema tsiklil tekkisid probleemid piduritega ja Lusbo tuli lõpuks finishisse kolmandana. Stadi järel viimasel kohal olnud Toms Macuks tõusis lõpuks aga võitjaks. Teisena tuli finishisse Krestinov.

Teises sõidus tegi Macuks hea stardi ja ta asus sõitu juhtima ning oma kohta hoidis ta kuni finishini. Stardi järel viiendal kohal olnud Krestinov tõusis lõpuks teiseks ja taas piduriprobleemide küüsis olnud Lusbo lõpetas sõidu kolmandana.

Viimast sõitu asus juhtima Rainers Zuks. Lätlane suuits kõige lühemat sõitu neli ringi juhtida, kuid väga heas hoos olnud Krestinovit ta pidurdada ei suutnud. Gert tõusis kuuendalt kohalt mõne ringiga teiseks ning seejärel sõitis mööda ka Zuksist ja võttis lõpuks esikoha. Teisena lõpetas sõidu Macuks ja kolmanda Sabulis. Lusbo tuli finishisse neljandana.

Kolme sõidu kokkuvõttes oli parim Toms Macuks, teise koha sai Gert Krestinov ja kolmanda koha Andero Lusbo.

85cc klassi tuli esimeseks Travis Leok, talle järgnesid Sebastians Olsens ja Arturs Vinters. 65cc klassi teenis esikoha Gregor Lootus. Teise koha sai Georgs Fridrihsons ja kolmanda koha Dominic Toomsalu.