Lucas Leok sai Hollandis teise koha

Hollandis, Lochemi krossirajal toimus nädalavahetusel kohalik motokrossi, kus 85cc klassis oli stardis ka Lucas Leok. Kahe sõidu kokkuvõttes tuli Leok teisele kohale.

Leoki päev kulgeski hommikust saadik teise koha rütmis. Ajasõidus sai ta 25 võistleja hulgas kirja teise aja. Esimeses võistlussõidus pidas Leok kogu sõidu kõva lahingu esikoha nimel Timo Heuveriga. Lõpuks pidi Leok hollandlase 2,8 sekundilist paremust tunnistama. Kolmandana lõpetas sõidu Itay Weinberg. Teises sõidus võitles esimeste kohtade eest taas sama kolmik. Leok püsis taas kogu sõidu liidrikohal sõitnud Heuveri seljataga, kuid mööda lõpuks saada ei õnnestunudki ja Lucas lõpetas sõidu taas teisena. Kolmas oli jälle Weinberg.

Võistluse kokkuvõttes teenis Leok teise koha. Esimene oli Heuver ja kolmas Weinberg.