Lapsed tegid Olümpiapäeval moto kaherattalistega tutvust

Teisipäeval toimus Võrus Tamula järve ääres Olümpiapäev, kus oli ühe spordialana esindatud ka motokross.
Muuseas oli kohal Team Estonia liige Kaarel Tilk.

Eesti Olümpiakomitee korraldab igal aastal erinevates Eestimaa paikades Olümpiapäeva, mille eesmärk on lastele erinevaid spordialasid tutvustada. Siiski lisaks lastele tutvus mootorratastega ka vanem generatsioon. Sel aastal oli üritus Võrus Tamula järve ääres.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni telgi all oli Kaarel Tilk, kes jagas autogramme ning lubas soovijatel enda võistlustsikli selga istuda. Meiega olid kaasas ka Strider jooksurattad, mida kõige väiksemad motohuvilised proovida said. Veel oli enda telgiga väljas Mehka, kelle juures oli võimalus proovida e-drive jooksurattaid, elektrirattaid, e-krossirattaid ja mini-bike.

Liikumisaasta on käimas ja suvi on kätte jõunud, seega noored vajavad tegevust. Kõik motohuvilised said esimese kokkupuute erinevate kaherattalistega ja vajalikud kontaktid, kui tekib soov seda spordiala harrastama hakata.
EMF tänab Olümpiapäeva korraldamise eest Eesti Olümpiakomiteed, Võru korraldajaid ja kõiki osalejaid.
Karli Sauli tehtud pildid üritusest leiab sellelt lingilt: https://photos.app.goo.gl/5hWZ4WQQmxkFMHQG6