Teeme koos Eesti motospordi ajalugu- aasta naismotosportlane MM-sarjas

Mitte kunagi varem pole eestlane võistelnud triali maailmameistrivõistluste sarja tugevaimas klassis. Läbi suure pühendumise ja töö olen selle saavutanud, aga üldarvestuses konkurentsi pakkumisest jääb õige pisut puudu. Jäänud on veel kaks etappi: 21. juulil Itaalias ja 1. septembril Prantsusmaal, kuid neil võistlemine õnnestub ainult koos teie abiga, head toetajad!

Loe täpsemalt juba artiklist! https://ko-fi.com/…/Teeme-koos-Eesti-motospordi-ajalugu…
Siit ja Ko-Fist kogutud raha rakendan ettevalmistavateks treeniguteks Soomes ja Itaalia MM-etapil võistlemiseks. Kuluridadeks on kütus, stardimaksud, varustus, majutus, laevapiletid ja muud logistika kulud, mis teeb eelarveks kokku 4200,00€. Olukord tänasel päeval on selline, et toetusplatvormi Ko-Fi õnnestumise korral jätkub minu tänavune MM sarjas osalemine.
Ko-Fis on annetuse tegemine imelihtne, kasutajat pole vaja teha. Kui aga platvormil see ei õnnestu, siis võib toetuse kanda ka mu isiklikule kontole, kannan selle ise Ko-Fi toetuste hulka, et eemärk oleks jälgitav. Annan iga nädal ülevaate, kuidas kampaania edeneb. Igale toetajale tiimi kleeps! Kui eesmärk ei ole 14.07 täitunud ja MM ei jätku, kannan toetajatele raha tagasi.
Postituse jagamise eest suur kummardus!
EE561010011663515225
KEITY MEIER
Selgitus: 2023 Keity MMile
Ko-fi: https://ko-fi.com/post/Teeme-koos-Eesti-motospordi-ajalugu-aasta-naismot-V7V3MDMRP