Lucas Leok sai Saksamaa MV etapil 8. koha

Nädalavahetusel toimus Bielsteini kõva pinnasega krossirajal Saksamaa motokrossi meistrivõistluste neljas etapp, klassile 85cc oli kavas seal teine etapp. Meie parimad tulemused tulidki 85cc klassist, kus Lucas Leok sai 8. koha ja Travis Leok 11. koha.

Ajasõdius kuulusid Travis Leok ja Lucas Leok A gruppi. Travisel õnnestus välja sõita kuues ringiaeg ja Lucasel üheksas. Esimeses võistlussõidus õnnestus start hästi Lucasel, kes kohe esikümne piirile sai. Sõidu alguses tõusis Lucas mõneks ringiks seitsmendale kohale, kuid finishisse jõudis ta kaheksandana. Travise avasõidu aglus ebaõnnestus täielikult ja pärast starti tuli tal viimaste seast sõitma hakata. 38. kohalt tõusis Travis lõpuks kuueteistkümnendaks. Sõidu võitis hungarlane Aron Katona, teine oli hollandlane Dani Heitink ja kolmas belglane Jarne Bervoets.

Teises sõidus ei teinud kumbki meie poistest head starti. Lucas Leok oli avaringi järel kuueteistkümnes ja Travis Leok kahekümneesimene. Sõidus oli kiirem Travis, kes lõpuks üheksandale kohale tõusis, Lucas lõpetas sõidu kaheteistkümnendana. Võidu võttis Bervoets, teine oli Heitink ja kolmas Katona.

Etapi kokkuvõttes tuli Lucas Leok 22 punktiga kaheksandale kohale ja Travis Leok 17 punktiga 11. kohale. Etapivõidu teenis 45 punktiga Bervoets, samade punktidega oli teine Katona ja kolmas 44 punktiga Heitink. Travis Leok on kahe etapi järel kuuendal kohal ja Lucas Leok kümnes.

MX Masters klassis oli meie sõitjatest ainsana peal Tanel Leok, kuid tema võistlus suuresti ebaõnnestus. Avasõidus tuli Leokile 26. koht, teises sõidus 23. koht ja kolmandas sõidus 17. koht. Etapi kokkuvõttes oli Leok 4 punktiga kahekümneneljas. Etapivõidu teenis 66 punktiga Tom Koch, teine oli 65 punktiga Max Nagl ja kolmas 65 punktiga Jordi Tixier.

MX2 klassis olid rajal Joosep Pärn ja Kaarel Tilk. Ainsana suutis punkte teenida Pärn, kes 4 punktiga 22. koha sai. Sõitudes oli Pärna kohad 36, 18 ja 20. Avasõidus oli Pärn seejuures väga heal 12. kohal, kuid kukkumine lõpetas tema sõidu. Tilk oli sõitudes korra kahekümnekuues ja kaks korda kahekümneteine. Etapivõidu teenis hispaanlane Oriol Oliver Vilar, teine oli Cato Nickel ja kolmas Mike Gwerder.