Selgusid motokrossi juuniorite MM-i koondislased

Juuli teisel nädalavahetusel toimub Rumeenias juuniorite MM motokrossis. Selle aasta koondislased on valitud ning sportlastega sõidavad kaasa tiimi liider Henri Haramaa ja peatreener Tanel Leok.

Tänavu on koondises 65cc klassist Gregor Lootus, Karl Mark Kristman, Enri Lustus, Johann Hansman ja Robin Robert Mooses. 85cc klassi esindavad Paul Raid, Travis Leok, Aston Allas, Marten Raud ja Enriko Peilman. 125cc klassist astuvad võistlustulle Tristen Mardo, Romeo Pikand, Sebastian Leok, Richard Paat ja Kaspar Uibu.

Favoriidid Lucas Leok ja Theo Kolts jäid paraku koondisest enda vanuse tõttu välja. Nimelt on nad veel liiga noored, et MM-i arvestuses enda klassis sõita.

Tiimi liidri Henri Haramaa sõnul valiti tänavused koondislased suuresti Euroopa meistrivõistluste tulemuste järgi. „Vaatasime Tanel Leoki ja krossikomisjoniga punktitabeleid ning muidugi jälgisime veidi ka Eesti meistrivõistluste tulemusi,“ selgitas ta.

Selle aasta koondise peatreener on Tanel Leok. Haramaa suhtub sellesse optimistlikult ning usub, et see sobib ka tiimile hästi. „Kui Tanel Leok ütleb sulle midagi, siis mõjub see palju tugevamalt kui ükskõik millise Eesti krossitegelase sõnad,“ lisas ta.