Krossisõitjad jahtisid Pärnus ekstreemse ilma kiuste meistrivõistluste punkte

Pühapäeval toimus Pärnu Lennuvälja Motopargis motokrossi Eesti meistrivõistluste etapp külgkorvidele ja neljarattalistele. Sportlaseid kostitas tugev paduvihm, mille tõttu muutus rada raskesti sõidetavaks.

Vaatamata keerulistele ilmastikuoludele saavutas Quad Open klassis kindla esikoha Karl Robin Rillo, kes muuseas juhib praegu ka quadide EM-sarja. Teiseks jäi soomlane Jose Tiainen ja kolmandaks tuli Rasmus Sõna.

Rillo sõnas, et võistluspäeval tehti hea rehvivalik ning see aitas ka üldvõitu kindlustada. „Ma usaldan enda masinat rasketes olukordades hästi palju ja tänu sellele julgen võibolla natuke rohkem ka piire suruda,“ lisas ta rahulolevalt.

Külgkorvide klassi võitsid Markus Normak ja Lari Kunnas, teisena lõpetasid Janis ja Peteris Jegorovs ning kolmandaks jäid Gert Gordejev ja Aivar van de Wiel. Esimese võistlussõidu võitnud Gordejev ja Wiel pidid teises sõidus leppima viienda kohaga.

„Sellel nädalavahetusel olid tõesti huvitavad tingimused, aga see on motosport ja kõigil on võrdne,“ sõnas Normak peale teist võistlussõitu.

Järgmine motokrossi Eesti meistrivõistluste etapp toimub 19.-20. augustil Tihemetsas.