Harri Kullas tuli MX Nationali etapil Oxfordis 4. kohale

Nädalavahetusel toimus Briti krossisarja MX Nationali kolmas etapp. Ainsa eestlasena tervet sarja kaasa sõitev Harri Kullas tuli MX1 klassis neljandale kohale. Sarja kokkuvõttes hoiab Kullas kolmandat kohta.

Sarnaselt Briti meistrivõistlustele on MX Nationali sarjas kaasa löömas kogu sealne tugevam seltskond. MX1 klassi ajasõidus tuli Kullasel leppida alles kuuenda kohaga. Kiireima aja sõitis Conrad Mewse, kes on ka Briti meistritiitli poole kindlalt liikumas. Teist aega näitas Josh Gilbert ja kolmandat itaallane Ivo Monticelli.

Esimeses sõidus tegi Kullas korraliku stardi ja ta võttis sisse neljanda koha. Sõidu keskel pidas Kullas venelase Evgeny Bobrysheviga maha kõva lahingu. Vahepeal suutis Kullas temast mööduda ja kolmandale kohale tõusta, kuid lõpuks tuli ikkagi tunnistada Bobryshevi paremust. Sõidu võitis Gilbert, teine oli Mewse.

Teises sõidus Harri nii head starti ei teinud ja ta alustas kuuendalt kohalt. Kullas möödus kohe sõidu alguses Tommy Searlest ning tõusis viiendaks. Sõidu teises pooles õnnestus meie mehel mööduda ka Monticellist ning finishis oli Kullas taas neljandana. Esikoha teenis GIlbert, teine oli Bobryshev ja kolmas Mewse.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 36 punktiga neljandale kohale. Esikoha sai 50 punktiga Gilbert, teine oli 42 punktiga Bobryshev ja kolmas 43 punktiga Mewse. Kolme etapi järel on Kullas 120 punktiga kolmandal kohal. Liider on 139 punktiga Mewse ja teine 137 punktiga Gilbert.