Jörgen-Matthias Talvikul ebaõnnestus AMA motokrossi etapp Spring Creekis

AMA motokrossi sarja seitsmes etapp toimus möödunud nädalavahetusel Spring Creeki krossirajal. 250 klassis oli teist etappi järjest Ameerikas kaasa löömas Jörgen-Matthias Talviku. Kahjuks rikkus kukkumine teises sõidus tema võistluse ja etapi kokkuvõttes tuli leppida tal 20. kohaga.

Hommikune ajasõit õnnestus Talvikul väga hästi ja ta sõitis välja 13. aja. Talviku alustas esimest sõitu hea stardiga ja avaringil hoidis ta neljateistkümnendat kohta. Seejärel langes meie mees kiirelt 18. kohale. Sõidu keskel suutis Jörgen-Matthias mõneks ajaks 17. kohale tõusta, kuid finishis oli ta ikkagi kaheksateistkümnendana. Vägeva sõidu tegi austraallane Hunter Lawrence, kes esikümne piirilt lõpuks esimesele kohale tõusis. Teisena lõpetas sõidu jaapanlane Jo Shimoda ja kolmandana ameeriklane RJ Hampshire.

Teises sõidus Talviku nii head starti teha ei suutnud ja avaringilt tuli ta tagasi kahekümnendana. Ta üritas kiirelt kohti parandana kohe, kuid see lõppes tal kukkumisega ja sõidu katkestamisega. Stardi järel võttis liidrikoha enda kätte Lawrence, kuid võiduks sellest ei piisanud, sest nelja sekundiga edestas teda finishis Justin Cooper. Kolmanda koha teenis Shimoda.

Etapi kokkuvõttes tuli Talviku 3 punktiga 20. kohale. Etapivõidu teenis 47 punktiga Lawrence, teine oli 43 punktiga Cooper ja kolmas 42 punktiga Shimoda. Kahel etapil osalenud Talviku on sarja kokkuvõttes 15 punktiga 29. kohal. Sarja liidriks tõusis uuesti Lawrence, kellel on koos 260 punkti. Teisele kohale langes Brian Deegan (247 punkti) ja kolmas on 240 punktiga RJ Hampshire.

450 klassis jätkab perfektset hooaega Jett Lawrence. Ta võitis taas mõlemad sõidud ja teenis etapivõidu ning juhib sarja maksimaalse 350 punktiga. Teise koha teenis mõlemas sõidus Chase Sexton, kes tõusis üldkokkuvõttes 174 punktiga viiendaks. Etapil oli kolmas prantslane Dylan Ferrandis, kes kokkuvõttes 269 punktiga teist kohta sarjas hoiab.