Maria Saluste oli naiste EM-etapil Brnos 10. ja 11.

Maria Saluste

Möödunud nädalavahetusel, 15.-16. juulil toimus Tšehhis Brno ringrajal ka naiste Euroopa
meistrivõistluste (WEC) sarja neljas etapp, kus osales Maria Saluste (Yamaha, Motoklubi Sinilind).

“Rada oli keeruline ja ilm kuum. Võrreldes aastataguse trenniga parandasin oma aega 7 sekundit, aga aega on veel vaja palju parandada, et teistega pundis sõita,” rääkis Saluste, kes oli laupäeval 11. ja pühapäeval 10.

“Kokkuvõttes jäin rahule, sest parandasin aega ka pühapäevases võidusōidus. Natuke vähe oli trennideks aega. Ja teised tüdrukud on väga kiired,” lisas Saluste. Laupäevase võidusõidu võitis Sara Sanchez (Hispaania), pühapäeval tema kaasmaalanna Natalia Rivera.

Saluste järgmine start WEC sarjas on 2.-3.septembril Itaalias Mugellos.