Gordejev ja van de Wiel tulid Iirimaa MM etapil 10. kohale

Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste kümnes etapp toimus möödunud nädalavahetusel Iirimaal Redbrae krossirajal. Gert Gordejev ja Aivar van de Wiel tulid kõva pinnasega mururajal kümnendale kohale. Etapivõidu teenisid Marvin Vanluchene ja Nicolas Musset.

Gordejev ja van de Wiel alustasid nädalavahetust ajasõidu kaheksanda kohaga A grupis. Kvalifikatsioonisõit meestel kahjuks ebaõnnestus ja leppida tuli üheksanda kohaga ning see tähendas põhisõitudeks stardikohta teisest reast.

Vaatamata kehvale stardikohale suutsid Gordejev ja van de Wiel sõitudes korralikud tulemused teha. Avasõidu lõpetasid mehed kaheteistkümnendal kohal ja teises sõidus tuldi finishisse üheteistkümnendana. Esimese sõidu võitsid Etienne Bax ja Ondrej Cermak (Holland/Tsehhi), teise koha said Marvin Vanluchene ja Nicolas Musset (Belgia/Prantsusmaa) ja kolmanda koha lätlased Daniels ja Bruno Lielbardised. Teises sõidus olid parimad Vanluchene ja Musset, teisena lõpetasid sõidu Bax ja Cermak ning kolmandana Koen Hermans ja Ben van den Bogaart (Holland).

Etapi kokkuvõttes tulid Gordejev ja van de Wiel 19 punktiga 10. kohale. Esikoha said 47 punktiga Marvin Vanluchene ja Nicolas Musset, teised olid 47 punktiga Etienne Bax ja Ondrej Cermak ning kolmandad 38 punktiga Koen Hermans ja Ben van den Bogaart. Sarja kokkuvõttes on Gordejev ja van de Wiel 96 punktiga 16. kohal. Liidrid on 399 punktiga Vanluchene ja Musset.

Iirimaa GP tulemused