Rocketbiker 2023

Öö sõit EST top 20
Rene Jerbach 3. koht
Tajo Andressoo 4. koht
Jürto Brauer 5. koht
Rauno Voldek 8. koht
Riho Kollist9. koht
Rünno Jõeäär 10. koht
Aare Pere 11. koht
Erki Palusoo 12. koht
Miko Põder 16. koht
Rainer Karro 18. koht
Edkar Toots 19. koht
Silvar Suik 20. koht

Kvalifikatsioon EST top 20
Jürto Brauer 4. koht
Tajo Andressoo 5. koht
Rene Jerbach 6. koht
Aare Pere 10. koht
Erki Palusoo 13. koht
Rauno Voldek 16. koht
Miko Põder 20. koht

Põhisõit EST top 20
Jürto Brauer 4. koht
Miko Põder 5. koht
Rene Jerbach 6. koht
Erki Palusoo 8. koht
Rauno Voldek 10. koht
Riho Kollist 11. koht
Silvar Suik 13. koht
Janek Tabun 18. koht

Öö sõit.
Algas hästi, trügisin ette ning juhtisin kuniks mulle lagendikul suur oks tagakodarate vahele lendas ja paar kodarat ära lõhkus ja kinni jäin, kukkusin kolmandaks. Trügisin uuesti ette siis juhtisin kuniks kukkumiseni, siis olin viies, jõudsin teistele järgi kuid mööda sõit oli keeruline, proovisin ja proovisin kuid põrusin, lõpuks porise kraavi juures olime koos jälle kõik ja ebaõnne tõttu suutsin kuidagi omal paagi kraani paaki sisse kukkuda, nii et bensiini voolas üle jäänud sõit (tulin nibin nabin küttega välja), siis olin juba taga pool ja ajaliselt enam ei jõudnud teistele järgi, jäin viiendaks.

Kvalifikatsioon
Algas hästi, juhtisin enamus ajast. Rada oli teistsugune, prill läks uuesti uduseks ja eksisin, kukkusin selle tõttu viiendaks, sõitsin ette poole ja olin teine. Tegin uuesti paar eksimust ja kukkusin viiendaks. Ringi lõpu poole suutsin Peru ja Renxist mööduda ja maha raputada, jõudsin teisele ja kolmandale kohale järgi. Sõitsime koos kuid sirgete/põllu peal jäin maha neist natuke ja leppisin neljanda kohaga.

Super Enduro (Tulemusi pole väljas kusagil, Miko Põder oli kolmas.) Kõik läks sujuvalt. Eksimusi ei teinud ja tundsin end kindlalt, rahvas elas kaasa. Lõpuks läksin Mikoga duellile, juhtisin ja kõik läks hästi, kuid siis
viimasel takistusel suutsin kuidagi end ära pahmerdada ja ma kukkusin välja.

Põhisõit
Kõik läks sujuvalt, esimene ring sõitsin 2&4 kohaga koos. Tegin boxi peatuse, jäin maha natuke kuid sõitsin neile sappa uuesti, teisel ringi oli juba liiklus peal ja mul ei õnnestunud nii hästi trügida kui teistel.
Kolmas ring oli juba parem, sain puhtalt sõidetud ja sõitsin natuke aega tagasi, jäin neljadaks. Kokkuvõttvalt oli äge üritus ja võin enda tulemusega rahule jääda, füüsiline on väga hea, ei läinud käed kinni ega tekkinud ka väsimust.

Tulemused http://www.rocketbiker.lv/rezultati/
Teksti autor: Jürto Brauer
Pildid Andris Jermuts