Nädalavahetusel selguvad Eesti meistrid motokrossis

Eesoleval nädalavahetusel toimub Tartu külje all Lange Motokeskuses motokrossi Eesti meistrivõistluste viimane etapp. Enda selle hooaja Eesti meistrivõistluste debüüdi teeb ka Jörgen-Matthias Talviku.

Kõige kiiremas ehk Kärcher MX Open võistlusklassis käib tihe rebimine Tanel Leoki ja Karel Kutsari vahel. Enne viimast etappi on Leok kahe punktiga liidripositsioonil. Küllaltki pingeline võistluspäev tuleb ka MX2 klassis, sest Kaarel Tilk juhib Joosep Pärna ees vaid kuue punktiga.

Esmakordselt sel hooajal on Eesti meistrivõistlustel stardis muidu välismaal võistlev Jörgen-Matthias Talviku. Talviku on tänavu sõitnud kaasa USA-s AMA Pro Motocross sarja ning osalenud mitmetel MM-etappidel.

Küll aga on põnevaid sõite ka teistes klassides. Laupäeval on stardipuu taga 65cc, 85cc, naised, MX125, MX2, MX Open ja veteranid. Pühapäeval on rajal 50cc, hobiklass, külgkorvid ja quadid. Pühapäeval on võimalus heita pilk peale ka äsja selgunud quadide Rahvuste krossi koondislastele.

Lange etapiga saab tänavune motokrossi Eesti meistrivõistluste sari lõppenuks ning tähelepanu suunatakse 6.-8. oktoobril toimuvale Rahvuste krossile.