Gert Krestinov võitis Leedu MV etapi Siauliais

Laupäeval 26. augustil toimus Siauliais Leedu motokrossi meistrivõistluste viies etapp. MX1 klassis tegid etapil kaasa Gert Krestinov ja Andero Lusbo. Krestinovil õnnestus etapp võita, Lusbo tuli viiendaks.

MX1 klassi ajasõidus mahtusid kolm esimest meest ühe sekundi sisse. Kiireima aja sõitis välja Arminas Jasikonis, teine oli Domantas Jazdauskas ja kolmas Krestinov. Lusbo teenis kvalifikatsioonis viienda koha.

Esimeses võislussõidus võttis liidrikoha enda kätte Jazdauskas ja teda asus jälitama Krestinov. Mehed pidasid terve sõidu jooksul ägedat lahingut, kuid finishis tuli meie mehel leedulase 0,7 sekundilist paremust tunnistada. Kolmandana lõpetas sõidu Jasikonis. Lusbo tuli finishisse viiendana.


MX1 ja MX2 klassi start

Teist sõitu asus juhtima Jasikonis ja Krestinov võttis sisse taas teise koha. Viiendal ringil õnnestus Krestinovil sõitu juhtima asuda ning ta sai seejärel teistega ka väikese vahe sisse. Seda suutis ta hoida kuni sõidu lõpuni. Ainsana püsis enamvähem Krestinovi tempos MX2 klassi arvestuses sõitnud Janis Martins Reisulis. MX1 klassi arvestuses teenis teise koha Jazdauskas ja kolmanda koha Jason Meara. Lusbo lõpetas sõidu neljandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Krestinov 47 punktiga esikohale. Teise koha sai samade punktidega Jazdauskas ja kolmanda koha 38 punktiga Meara. Lusbo tuli 34 punktiga viiendaks.