Dark Diamonds MC teeb üle kuue aasta taaskord üleskutse heategevuseks

Dark Diamonds MC teeb üle kuue aasta taaskord üleskutse heategevuseks. Plaanime teha Tsiklinaiste kalendri, millelt saadud tulu annetame sihiotstarbeliselt.

Eelmise kalendri tuludest soetasime kaks söeraja ratast, mille said endale Äksi motoklubi tüdrukud. Sellel korral palume abi EMF-i meeskonnalt, et leida see õige tulevikutäht või tähed, kellele toetus läheks. Kuna soovijaid on suure tõenäosusega palju, siis ootame enda soovist teada andmist. Me tahame toetada kuni 15-aastaseid tüdrukuid. Ootame ka lühikest põhjendust, miks just Teie vajate toetust ja millele täpsemalt. Meie soov on toetada varustuse või vahendite soetamisel. Kuna toetuse summa oleneb ikkagi kalendri müügist, siis hetkel ei oska me veel summat prognoosida. Vaatame kindlasti üle kõik soovid ja lõplikud toetuse otsused teeme ilmselt jaanuari keskpaigaks, kui kalendri müük on lõppenud.

Oma soovid palume edastada meie meiliaadressile info@darkdiamondsmc.ee
Sooviavaldusi ootame kuni 01.10.23

Kalendri eesmärk ei ole vaid silmailu seinale, vaid pikemas perspektiivis kaasa aidata noorte andekate naismotosportlaste pealekasvule. Iga kalendri ostja annab oma panuse, et noor tulevikulootus saaks oma võimaluse spordialal läbi lüüa.