Üldkehalised treeningud motosportlastele Tartus

Eesti Motospordi Akadeemia alustab sügisest taas üldkehaliste treeningutega motosportlastele vanuses 11-17 eluaastat (eraldi kokkuleppel ka nooremad). Mitmekülgsetel treeningutel keskendutakse motosportlaste kehaliste võimete arendamisele ja vigastuste ennetamisele. Ühistreeningud toimuvad 1x nädalas esmaspäeviti kell 16:00 Tartu Ülikooli spordihoones või selle lähiümbruses. Lisaks ühistreeningule antakse juhised kaheks iseseisvaks treeninguks nädalas.

Esimene treening toimub 11.09.2023 algusega kell 16:00 Tartu Ülikooli spordihoone eest (Ujula 4, Tartu). Treeningu tasu on 15 eur/nädal (sisaldab spordirajatiste kasutamist)

Treeninggruppi juhendab ning täpsemat infot jagab Eesti Motospordi Akadeemia treener Hendrik Talviku (5585065). Treeningutele registreerumine www.motospordiakadeemia.eu