Aksel Pärtelpoeg tuli Eesti ja Läti meistriks Supermotos

AKSEL tuli 2023 hooaja Eesti ja Läti meistriks masinaklassis S1. Balti Meistrivõistluste arvestuses teine koht.

Aksli kommentaar:
Võistluspäev viimasel etapil Leedus algas natuke kehvasti minu jaoks, kvalifikatsioonis ei tundnud ennast rajal hästi ja sain 4. Aja kirja. Esimese sõidu stardis sain hästi minema ja sõitsin terve sõidu Patricku järel kuid mööduda ei suutnud ja finišhisse tulin 2. Kohal. Teises sõidus ei saanud head starti ja sõitsin paar ringi teiste konkurentide järgi, ei leidnud möödumiskohta ning selleks ajaks kui neist mööda sain oli Patrick juba eest ära läinud. Finišhis 2. Koht ja ka kokkuvõttes 2. Koht. Kuid sellest piisas, et tulla Eesti ja Läti meistriks. Soovin siinkohal väga
tänada oma pere, tüdruksõpra ning kõiki oma häid toetajaid:

Epoksiid.ee #AGRteenused Baltic Mat OÜ Ansikker Oü #motoestoniaoü Värska Originaal #freetimemotokeskus #egotargrupp Liqui Moly Eesti #Harley-Davidson Tallinn #auricuehitus Palkmanid OÜ #Motohoov OÜ Baltyre Eesti #Terminal Oil
#Äksi 39 Team #Risanti Motopood Respo Trailers Milwaukee Tool #aivararand #aivarluiv #gertihänilane #wesicogrupp #christonreklaam #uusmaa Hemden Kinnisvara BJG Ehitus OÜ