Ruben Tees tuli Läti Juunioride meistriks 50cc klassis

26. augustil toimus Madona krossirajal Läti juunioride meistrivõistluste viimane etapp. 50cc klassis õnnestus Ruben Teesil etapp võita ning tänu sellele ka Läti meistriks tulla.

50cc seenior klassis saavutas viimase etapi võiduga Läti Meistri tiitli Ruben Tees. Viimasele etapile minnes oli punktiseis eelnevalt neljalt etapilt teenitud punktidega 2 punktiga liidri Leo Veinbergsi kasuks – Veinbergsil 181 ja Teesil 179 punkti, kolmandal kohal Markuss Rode 127 punktiga. Juba esimeses sõidus läks kolme poisi vahel kõvaks võitluseks ning Tees tuli finishisse Rode järel teisena, Veinbergs kolmandana. See tasandas poiste punktid võrdseks ning teine sõit tõotas tulla pingeline. Tees väljus stardikurvist teisena ning kolmandal ringil õnnestus tal mööduda Rodest, Veinbergs jäigi selja taha. 18 sekundilise edumaaga Rode ees  kindlustas etapivõiduga Tees ka meistritiitli.

50cc juunior klassis saavutas kolmanda koha Rayan Tahk.

65cc seenior klassis võttis etapivõidu Gregor Lootus , Enri Lustus saavutas kolmanda koha. Juuniorklassis tõusis kolmandale astmele Rasmus Näär, Patricks ja Martins Cirulise järel.

85cc klassis võttis etapivõidu Karl Teesalu kes esimeses sõidus sõitis algusest lõpuni liidripositsioonil. Teises sõidus aga pakkus tugevat konkurentsi Marten Raud, kes stardikurvist väljus kolmandana ning eelviimasel ringil möödus ka Teesalust ja teenis sellega sõiduvõidu. Teesalu võttis esikoha sen klassis ning Raud tõusis jun klassis poodiumi teisele astmele.