Gregor Lootus võitis Noorte Rahvuste motokrossi 65cc arvestuses, võistkondlikult tuli Eesti neljandaks

Nädalavahetusel toimus Belgias Coupe de l’Avenir ehk Noorte Rahvuste kross. Eesti sõitjad olid seekord esindatud vaid 65cc klassis. Individuaalselt õnnestus Gregor Lootusel võtta esikoht ja riikide arvestuses tuli Eesti neljandaks.

Eesti koondisesse kuulusid 65cc klassis Gregor Lootus, Rasmus Näär ja Robin Arukase. Kõige noorematele oli Belgias kavas kaks võistlussõitu. Avasõidus võitis ülekaalukalt Lootus, Arukase lõpetas sõidu üheksandana ja Näär üheksateistkümnendana.

Ka teine võistlussõit õnnestus Lootusel võita, kuid seda ülinapilt prantslase Loan Torro ees. Hea sõidu tegi seekord ka Näär, kes üheksandana lõpetas. Arukase tuli finishisse viieteistkümnendana.

Individuaalselt kuulus esikoht Lootusele, teise koha sai britt Cohen Jaielski ja kolmanda koha prantslane Loan Torro. Arukase oli kümnes ja Näär neljateistkümnes. Riikide arvestuses tuli Eesti koondis neljandale kohale. Poodiumist jäi puudu kaks punkti. Esikoha teenis Suurbritannia, teine oli Prantsusmaa ja kolmas Belgia.

Tulemused 65cc