Michelis jõudis ADAC-i võistlussarjas poodiumile

Möödunud nädalavahetusel toimus Saksamaal Dreetzi liivarajal viimane ADAC MX Masters etapp. MX Youngster klassis tegi enda selle hooaja parima tulemuse Martin Michelis.

Nädalavahetus Dreetzis algas laupäevase kvalifikatsiooniga, milles Michelis sõitis välja enda grupi neljanda aja ning kahe grupi kokkuvõttes seitsmenda aja. Esimene võistlussõit algas Michelisel hästi – ta sai hea stardi ning lõpetas sõidu kolmandana. Pühapäevases teises võistlussõidus tegi Michelis taas tugeva stardi ja oli mõned ringid teisel kohal. Vahepeal tõusis ta isegi esimeseks, kuid kukkumise tõttu lõpetas sõidu siiski teisena.

Kolmanda sõidu start ei õnnestunud nii hästi kui eelnevad kaks, kuid Michelis hakkas kaheksandalt kohalt tulles enda positsiooni parandama ja lõpetas võistlussõidu neljandal kohal. Tema nimele kuulus ka teise ja kolmanda sõidu parim ringiaeg.

Nädalavahetuse kokkuvõttes jõudis Michelis tugevas konkurentsis poodiumi teisele astmele.

„Nädalavahetus oli väga hea. Õnnestunud stardid aitasid mind palju ja hoidsin terve nädalavahetuse head kiirust – olen rahul,“ sõnas Michelis peale sõite.