Algas 2024. aasta litsentside müük

Msport.ee veebilehelt on võimalik endale uueks hooajaks soetada rahvuslik või rahvusvaheline litsents. Rahvuslik litsents annab õiguse osaleda Eesti meistri- ja karikavõistlustel ja ka muudel EMF-i egiidi all toimuvatel motospordivõistlustel Eestis. Rahvuslik litsents kehtib ka teatud teistes riikides.

Rohkem informatsiooni ja rahvusliku litsentsi taotluse leiad siit lingilt: https://msport.ee/litsents/rahvuslik-litsents/

Rahvusvaheline litsents jaguneb mitmeks– FIM International Meetings litsents ja FIM Europe litsents. Esimesega saab osaleda rahvusvahelistel võistlustel nii Eestis kui ka mujal maailmas. Küll aga ei anna see õigust osaleda maailmameistrivõistluste või -karika etappidel ega ka Euroopa meistrivõistluste ja Euroopa karika etappidel.

FIM Europe litsents kehtib ainult Euroopa meistri- ja karikavõistlustel ja sellega ei saa osaleda muudel rahvuslikel/rahvusvahelistel võistlustel Eestis ega Euroopas.

Ühekordsete FIM Europe litsentside soovist tuleb EMF-i teatada vähemalt 14 päeva enne võistluste algust. FIM ja FIM Europe tiitlivõistlustele registreerimise soovist peab teavitama vähemalt 30 päeva enne võistlust e-posti teel: info@msport.ee.

Rohkem informatsiooni ja rahvusvahelise litsentsi taotluse leiad siit lingilt: https://msport.ee/litsents/rahvusvaheline-litsents/