Jörgen-Matthias Talviku lõpetas GT Arena Motocrossi sarja kuuendana

2-3. veebruaril toimus Springfieldis GT Arena Motocrossi sarja kaks viimast etappi. Oma hooaja ühed parimad sõidud tegi seal Creo KTM meeskonnas sõitev Jörgen-Matthias Talviku, kes mõlemad päevad neljandana lõpetas ning hooaja kokkuvõttes kuuendale kohale tuli.

Eelviimast etappi alustas Talviku oma eelsõidu kolmanda kohaga ja tagas otse edasipääsu finaalidesse. Esimeses sõidus võttis Talviku stardi järel sisse viienda koha. Peagi suutis ta neljandale kohale tõusta ja seal püsis ta kuni sõidu lõpuni. Kolmandast kohast jäi lõpuks lahutama 3 sekundit. Teises sõidus õnnestus Talviku start paremini ja ta pääses kolmandale kohale. Kogu sõidu jooksul suutis Jörgen-Matthias väga head kiirust üleval hoida ning ta püsis liidrite kannul. Keegi temast mööda sõita ei suutnud ja Talviku lõpetas sõidu kindlalt kolmandana.

Etapi kokkuvõttes teenis Talviku 22 punktiga neljanda koha. Esikoht läks 25 punktiga Michael Hicksile, teine oli 24 punktiga Chase Marquier ja kolmas 23 punktiga Mike Alessi.

Viimase etapi eelsõit õnnestus Talvikul väga hästi ja ta lõpetas selle teisena. Esimeses finaalsõidus võttis Talviku stardi järel sisse neljanda koha ja seal püsis ta terve sõidu. Teise sõidu stardi järel oli Talviku taas neljas, kuid kohe sõidu alguses suutis ta Alessist mööduda ja tõusis kolmandaks. Talviku kiirus oli sõidus taas väga hea ja ta püsis liidrite kannul, kuid mööda neist pääseda ei õnnestunud ja finishis oli meie mees kolmandana.

Etapi kokkuvõttes kuulus Talvikule jälle 22 punktiga neljas koht. Esikoha võttis 25 punktiga Hicks, teine oli 24 punktiga Marquier ja kolmas 23 punktiga Alessi. Hooaja kokkuvõttes tuli Talviku 166 punktiga kuuendale kohale. Meistriks krooniti 204 punktiga Hicks, teine oli 193 punktiga Ben Nelko ja kolmas 191 punktiga Marquier.

Oma järgmise stardi teeb Jörgen-Matthias juba 24. veebruaril AMA superkrossi sarja etapil Arlingtonis.

Üldseis

Foto: Angies Photography