Harri Kullas vigastas Inglismaal õlga

Nädalavahetusel toimus Birminghamis Briti hallikrossi sarja eelviimane etapp. Sarjas teist kohta hoidnud Harri Kullas kukkus eelsõidus ja vigastas õlga ning punktilisa ei teeninud.

Kullas alustas päeva kvalifikatsiooni viienda kohaga. Oma esimest eelsõitu asus Kullas stardi järel juhtima, kuid mõne ringi järel möödus temast prantslane Cedric Soubeyras. Prantslane lõpuks võitiski sõidu ja Kullas tuli finishisse teisena.

Kohe teise eelsõidu alguses Harri kukkus ja sai õlale nii palju haiget, et edasi sõita polnud enam sellel päeval võimalik. Enne kahte viimast etappi oli Kullas sarja liidrikohast vaid ühe punkti kaugusel. Sarja liider Jack Brunell teenis Birminghami etapil neljanda koha ja tema edu Kullase ees enne viimast etappi on nüüd 12 punkti.

Kullasel on nüüd kolm nädalat aega vigastusest taastumiseks, viimane etapp sõidetakse 24. veebruaril Wembleys.

Foto: Racepix Photography