Võrtsjärvel toimus jääraja Eesti meistrivõistluste teine etapp

Möödunud nädalavahetusel toimus Võrtsjärvel jääraja Eesti meistri- ja karikavõistluste teine etapp.

65cc krossinaela klassis võttis esikoha Erki Raudnagel, teiseks tuli Henry Järv ja kolmandal kohal lõpetas Aston Kõiv. 65cc naela klassi parimaks sai Marcus Triisa, tema järel Ruudi Kandelin.

85cc krossinaela arvestuses jõudis poodiumi kõrgeimale astmele Enri Lustus, teine oli Kenneth Simulask ja kolmandaks tuli Remy Raid. 85cc naela klassi esikoha teenis Kristjan-Erich Luhaäär, teisena lõpetas Caspar Vetkin ja kolmandana ületas finišijoone Romet Ennok. MX125/MX2 klassi parim oli Rasmus Ebelmann, tema järel Matas Leckas ja Jaanus Saarmaa.

MX krossinaela klassi võidu võttis Kairo Katkosilt, teine oli Gregor Kuusk ja kolmas Marko Heinmäe. MX Open jääpiik klassi parim oli Andre Park, teiseks tuli Kairo Katkosilt ja kolmandana lõpetas Rannar Uusna.

Veteranid 40+ klassi esikoha sai Kaido Kase, tema järel Aldrin Arukase ja Janek Soidla. Veteranid 50+ arvestuses oli parim Jüri Makarov, tema selja taha jäid Raimond Julle ja Toivo Nikopensius.

Naistest oli kiireim Enelin Hermann, tema järel Mairi Vann ja Elizaveta Tehnikova.

Quadide parim oli Andre Selter, teine Siim Randma ja kolmas Lauri Noot. Külgvankrite esikoha võtsid Renee Reinu ja Maurice Lina, nende järel Maarek Kõre ja Markkus Kõre ning Sten Sugasep ja Tõnis Tuul.