Motokrossi stardinumbrid 2024

Motokrossi stardinumbrid 2024

Head motokrossi sportlased ja harrastajad! Suvise hooaja avalöögini pole enam palju jäänud ning selleks on just hea aeg oma stardinumber ära kinnitada!

Stardinumbrite nimekirjaga on võimalik tutvuda siin:
https://msport.ee/motokross/stardinumbrid/

Siinkohal palume kõigil sportlastel ja harrastajatel veenduda, et teie numbrite taga oleks kinnitustähis: “2024”.
Kui antud tähis või üldse nimi/number on puudu, siis võistlusnumbri kinnitamiseks tuleb esmalt taotleda võistleja litsents ja seejärel saata kiri info@msport.ee, kus tuleks lisaks numbrisoovile täpsustada ka vastavat klassi: “Suured soolod” , “85cc” jne.

Lisaks toome välja ka ühe olulise uuenduse!
Juhul, kui võistleja plaanib teha erineval põhjusel võistluspausi, siis on võimalik kinnitada oma number ka ilma litsentsita (tasudes 20€), saates samamoodi oma numbri soov e-mailile: info@msport.ee.
Kinnitatud number kehtib kalendriaasta lõpuni!

NB! Kõik kinnitamata numbrid on nähtaval kuni märtsi lõpuni! Sealt edasi jäävad tabelis nähtavale ainult need stardinumbrid, kellel on nime taga tähis “2023” või “2024” !

Veel olulist, mida tasuks arvestada:
* Suurte soolode puhul kuuluvad numbrid 1 kuni 3 ainult MX Open ja MX2 eelmise aasta EMV arvestuse Top3-le. Ülejäänud klasside puhul kuulub ainult #1 eelmise aasta EMV arvestuse võitjatele!
* Laste klasside puhul palun olla valmis variandiks, et suuremasse klassi üle minnes võib number olla juba kellegi teise poolt kinnitatud ning tuleb seetõttu valida omale uus number.
* Võistlusratta esi numbriplaadi värvitoonid vastavalt klassidele on väljatoodud Motokrossi võistlustingimustes (punkt 6): https://msport.ee/motokross/
* Võistlusratta numbrid peab olema hästi loetavad (nn. kunstilised numbrid on keelatud).