Kevin Saar tegi Ameerikas korraliku võistlusnädalavahetuse

Pärast väikest pausi jätkus Underground MX krossirajal Ameerika AMA ATV sari. Hooaja teisel etapil teenis Kevin Saar kõige tugevamas Pro klassis 9. koha. Aste madalamas Pro-Am klassis tuli Saar etapi kokkuvõttes teiseks.

Kui hooaja avaetapp Daytonas Kevinil kukkumise tõttu ebaõnnestus, siis teisel etapil läksid asjad juba paremini. AMA Pro klassis sõitis Saar kvalifikatsioonis välja 9. rinigaja. Ka võistlussõitudes paiknes Kevin sarnastel positsioonidel. Avasõidu lõpetas Saar kümnendana ja teise sõidu üheksandana. Mõlemad võistlussõidud võitis eelmise hooaja meister Joel Hetrick, kahel korral lõpetas sõidud teisena Brandon Hoag ja kolmandana Bryce Ford.

Etapi kokkuvõttes tuli Saar samuti üheksandaks. Kahe etapi järel hoiab ta nüüd 27 punktiga 11. kohta. Sarja liider on 73 punktiga Hetrick, teisel kohal asub 64 punktiga Hoag ja kolmandal kohal 60 punktiga Ford.

Aste madalamas Pro-Am klassis lõpetas Saar mõlemad võistlussõidud teisena ja oli teine ka etapi kokkuvõttes.

Kevin Saar: “Nädalavahetus möödus ärevalt, aga üldiselt siiski positiivselt. Pärast esimese etapi kukkumist olin enda peale päris pettunud ja see püsis mul kuklas kõik need nädalad, mis kahe etapi vahel olid. Minu põhieesmärk sel etapil oli kõik enda sõidud turvaliselt lõpetada ja sellega enesekindlust tagasi saada. Esimese kvalifikatsiooni esimestel ringidel olid probleemid masinaga ja pidin maha keerama, teisest kvalifikatsioonist sain kirja 9. aja. Sõitudest suutsin välja sõita tulemused 10-9, mis etapi kokkuvõttes andis 9. koha. Olen sellega hetkel rahul, aga eesmärk oleks siit hakata tasapisi kohti parandama.

Ka sel hooajal otsustasime pühapäeviti osa võtta Pro-Am klassist, et võidelda tiitli eest. Undergroundis sain 2-2 tulemusega etapilt 2. koha.
Kokkuvõttes olen rahul – punktitabelis parandasin kohti ja enda sõit oli positiivne. Ootan huviga 20.-21. aprillil toimuvat järgmist etappi!”

AMA Pro klassi üldseis pärast teist etappi