Jörgen Matthias Talviku tegi AMA supekrossi etapil Nashville´is hea võistluse

AMA superkrossi sarja neljateistkümnes etapp toimus möödunud nädalavahetusel Nashville´is. 250 klassile oli sel korral kavas Ida ja Lääne klasside ühine etapp. Jörgen-Matthias Talviku suutis läbi kvalifikatsioonide ennast õhtusesse programmi taas murda ja polnud kaugel ka finaalikohast.

Jörgen-Matthias Talvikul õnnestus eriti hästi kvalifikatsioon. Ta sõitis välja oma grupi parima ringiaja ja kokkuvõttes oli ta Ida divisionis arvestuses lausa üheteistkümnes. Talviku seljataha jäi ka näiteks Honda tehasemeeskonna sõitja Chance Hymas.

Ida klassi 20 parimat läksid seejärel sõitma eelsõitu, ühe parimat sealt tagasid pääsu Ida ja Lääne finaali. Talvikut ootas ees ränkraske ülesanne. Jörgen-Matthias tegi hea stardi ja avaringil oli ta esikümne lõpus. Sõidu jooksul andis ta siiski positsioone ära ja finishis oli meie mees kuueteistkümnendana. Üks võimalus veel jäi, selleks oli Last Chance sõit.

Last Chance sõidus nagu ikka tuli tulla nelja esimese sekka, et finaalikoht lunastada. Talviku tegi taas super stardi ja ta püsis mitme ringi jooksul top 5 sees. Lõpuks tuli siiski mõned kohad ära anda ja finishisse jõudis Jörgen-Matthias seitsmendana. Edasipääsu taganud neljas koht jäi lõpuks 7 sekundi kaugusele.

Jörgen-Matthias Talviku: “Minu esimene 250 ida- ja lääneranniku ühis superkross möödus minu jaoks väga edukalt. Ajsõidus suutsin välja sõita ida klassi 11. aja. Juba ennast õhtu programmi sõita selle ajaga oli super emotsioon. Heat sõidu lõpetasin 16. kohal ning Last Chance 7. kohal. Kokkuvõttes andis mulle see õhtu kokku 25. koha. Areng jällegi õiges suunas ja näeme vaeva edasi, et finaalsõitudesse jõuda! Suurimad tänud toetajaskonnale!”