Indrek Mägi tuli Soome motokrossi meistrivõistluste avaetapil 4. kohale

19. mail toimus Sipoos Soome motokrossi meistrivõistluste esimene etapp. MX1 klassis lööb sarjas kaasa Indrek Mägi, kes avaetapil neljanda koha teenis.

Mägi alustas päeva ajasõidu kuuenda kohaga. Esimeses võistlussõidus ei suutnud Mägi head starti teha ja avaringilt tuli ta tagasi alles esikümne piiril. Järgnevate ringide jooksul parandas Indrek oma positisooni ja poole sõiduaja järel oli ta viies. Sõidu teises pooles ta enam kellestki mööda ei saanud ja finishis oligi Mägi viiendana. Esikoha teenis Jere Haavisto, teine oli Matias Vesterinen ja kolmas Emil Silander.

Teises sõidus õnnestus Mägil start paremini ja sõidu alguses oli ta kolmandal kohal. Üsna pea möödus Indrekust Vesterinen ja sõitu jätkas ta neljandana. Rohkem kohamuutusi sõidu jooksul Mägi ei teinud ja finishisse jõudiski ta neljandana. Esikoha teenis taas Haavisto, teine oli Silander ja kolmas Vesterinen.

Etapi kokkuvõttes tuli Mägi 34 punktiga neljandale kohale. Esikoha teenis 50 punktiga Haavisto, teine oli 42 punktiga Silander ja kolmas 42 punktiga Vesterinen.