Lucas Leok võitis Balti meistrivõistluste avaetapi

Möödunud pühapäeval toimus Leedus Mickūnai rajal motokrossi Leedu meistrivõistluste teine etapp ja Balti meistrivõistluste esimene etapp. Eestlastest oli edukaim 85cc klassi sportlane Lucas Leok.

Balti meistrivõistluste arvestuses olid klassid MX85, MX125, MX2 ja MX1. MX85 klassi esikoha napsas Lucas Leok, tema järel tulid Aston Allas ja lätlane Toms Dankerts. MX125 klassis oli poodiumile kõige lähedamal neljanda koha saavutanud Enriko Peilman. Vigastusest taastuv Kaspar Uibu oli kuues, Travis Leok kaheksas ja Karl Kiil üheksas. Poodiumikohad läksid leedukale ja lätlastele.

MX2 klassis näitas head kiirust Richard Paat, kes vaatamata kukkumisele esimeses sõidus lõpetas siiski poodiumi teisel astmel. Esimene koha võttis Mairis Pumpurs (Läti) ja kolmandaks tuli Roberts Lusis (Läti). Sebastian Leok lõpetas neljandana.

MX1 võistlusklassi tugevaim eestlane oli Hardi Roosiorg, kes lõpetas päeva hõbedaga. Andero Lusbo sõitis välja kaheksanda koha.

Järgmine Balti meistrivõistluste etapp toimub 7. juulil Lätis.