Jörgen-Matthias Talvikul ei õnnestunud Ameerikas punktiarvet avada

Möödunud nädalavahetusel toimus Thunder Valley krossirajal AMA motokrossi sarja kolmas etapp. Tervet hooaega 250 klassis kaasa tegev Jörgen-Matthias Talviku pole hooaega hästi alustanud. Kahel esimesel etapil punktideta jäänud Talviku ei suutnud punktiarvet avada ka Thunder Valley rajal.

250 klassi ajasõitu oli kolmandal etapil kohale tulnud 68 võistlejat. Kahe ajasõidu kokkuvõttes sõitis Talviku välja paremuselt kahekümneviienda ringiaja. Pääs põhivõistlusele oli sellega tagatud, kuid stardikoht sõitudeks ei olnud kuigi hea. Parimat ringiaega näitas Ty Mastepool, kellele Talviku kaotas ringi peale üle kuue sekundi.

Esimeses võistlussõidus jäi Talviku avaringi järel kolmanda kümne lõppu, kõige kehvemal hetkel hoidis ta 29. kohta. Sõidu jooksul suutis Jörgen-Matthias mõne koha võrra kõrgemale tõusta ja finishisse jõudis ta 25. kohal. Punkikoht jäi poole minuti kaugusele. Sõidu võitis klassi liider Haiden Deegan, teisena lõpetas prantslane Tom Vialle ja kolmandana Levi Kitchen.

Teise sõidu algus oli Talvikul natuke parem paari ringi järel hoidis ta 23. kohta ning punktikoht polnud üldse kaugel. Kahjuks Talviku oma kohta parandada ei suutnud, konkurendid möödusid hoopis temast ja sõidu lõpuks langes Jörgen-Matthias 27. kohale. Võidu võttis Chance Hymas, teine oli Deegan ja kolmas jaapanlane Jo Shimoda.

Etapi kokkuvõttes sai Talviku 26. koha. Esikoha teenis 47 punktiga Deegan, teine oli 43 punktiga Hymas ja kolmas 40 punktiga Vialle. Hooaja kokkuvõttes on Talvikul punktiarve avamata ja ta asub edetabelis 30. kohal. Klassi liider on 144 punktiga Deegan, teisel kohal asub 121 punktiga Hymas ja kolmandal kohal 121 punktiga Vialle.

450 klassis läks kaksikvõit vendadele Lawrence´itele. Mõlemad vennad said korra võidurõõmu maitsta, tänu teise sõidu paremusele läks etapivõit 47 punktiga Jettile. Hunter oli etapi kokkuvõttes 47 punktiga teine. Mõlemad sõidud kolmandana lõpetanud Justin Cooper oli 40 punktiga kolmas. Kokkuvõttes on 129 punktiga esikohal Hunter Lawrence, teine on 123 punktiga Chase Sexton ja kolmas 113 punktiga Jett Lawrence.

Järgmine etapp sõidetakse High Pointi krossirajal.