Karl Robin Rillo tegi Saksa meistrivõistlustel korraliku tulemuse

Karl Robin Rillo (Redmoto Racing) osales möödunud nädalavahetusel Saksa meistrivõistluste viiendal etapil Schwedti krossirajal.

Kui treeningsõidus oli kiireim Rillo, siis ajasõidust sai ta kirja kolmanda aja ja tagas kindlalt koha põhisõitudesse. Esimese võistlussõidu start läks Rillol edukalt ja ta võttis stardikurvis taanlase Henrik Mogenseni järel sisse teise koha. Samadel positsioonidel ületati ka finišijoon. Mogensenile sõiduvõit ja Rillo teine. Kolmanda koha peale pidasid tulist heistlust sakslased Paul Meier, Miro Cappuccio ja poolakas Roman Gwiazda. Cappuccio lõpetas esimese sõidu kolmandana ja Gwiazda neljandana.

Teise sõidu start Rillol ebaõnnestus ning ta oli stardikurvis 8.-9. kohal. Liidrikoha võttis taas sisse Mogensen ning tema järel olid vastavalt teisel ja kolmandal kohal Gwiazda ja Cappuccio. Selles järjestuses ka finišeeriti. Rillo jõudis sõidu käigus esimestele korraks järele, kuid esikolmik liikus siiski eest ja ta lõpetas sõidu neljandana.

Võistluse võitis ja maksimaalsed 50 punkti viis koju Mogensen. Taanlase seljataga said võrdselt 40 punkti Gwiazda, Cappuccio ja Rillo ning teise sõidu paremus määras ka lõpliku tulemuse – Gwiazda üldarvestuses teine, Cappuccio kolmas, Rillo neljas.

“Rada oli mulle sobivalt raske ja ikka korralikud sooned ja augud tulid lõpuks sisse. Kahju on, et masin ei toiminud nii nagu oleks tahtnud ja läksime teises sõidus ka seadistustega alt ja seetõttu ei saanud endast maksimumi anda. Aga kokkuvõttes on mul hea meel, et võtsime kutse vastu siia sõitma tulla ja kindlasti oli hea kogemus!” lõpetas Rillo positiivsel noodil.

Foto: EMF