Indrek Mägi tuli Soome MV teisel etapil neljandale kohale

Möödunud nädalavahetusel toimus Siilinjärvi krossirajal Soome motokrossi meistrivõistluste teine etapp. MX1 klassis osalev Indrek Mägi tuli etapi kokkuvõttes neljandale kohale ja on samal positsioonil ka sarja kokkuvõttes.

MX1 klassi kvalifikatsioonis sõitis Mägi välja kuuenda ringiaja. Ülekaalukalt kõige kiiremad olid Soome hetke parimad Jere Haavisto ja Miro Sihvonen.

Esimeses võistlussõidus tegi Mägi super stardi ning ta asus liidrikohale. Üsna peagi möödus temast aga Haavisto, kes kiirelt ka eest ära hakkas minema. Mõned ringid hiljem sai Indrekust mööda ka Sihvonen ja Mägi jätkas sõitu kolmandana. Seljatagant ta enam kedagi mööda ei lasknud ning finishisse jõudiski Mägi kolmandana. Esikoha teenis Haavisto ja teine oli Sihvonen.

Ka teist sõitu alustas Mägi korraliku stardiga ja ta võttis sisse kolmanda koha. Pikka aega hoidiski Mägi kolmandat kohta, kuid sõidu teine pool läks tal raskeks ja mõned konkurendid pääsesid mööda. Finishisse jõudis Mägi viiendana. Esikoha teenis Haavisto, teine oli Matias Vesterinen ja kolmas Arttu Sihvonen.

Etapi kokkuvõttes tuli Mägi 36 punktiga neljandale kohale. Samade punktidega oli kolmas Vesterinen. Esikoht läks 50 punktiga Haavistole ja teine oli 38 punktiga Arttu Sihvonen. Kahe etapi järel on Mägi 70 punktiga neljandal kohal. Liider on 100 punktiga Haavisto, teisel kohal asub 78 punktiga Vesterinen ja kolmandal kohal 71 punktiga Arttu Sihvonen.