Pärtelpoeg lõpetas Biekernikis probleemide kiuste teisena

Möödunud nädalavahetusel toimus Lätis Biekerniki rajal supermoto Eesti ja Läti meistrivõistluste teine etapp. Eestlastest näitas head kiirust Aksel Pärtelpoeg.

Pärtelpoja sõnul ei suutnud ta kvalifikatsioonis head ringiaega kirja saada ja lõpetas neljandana. “Peale kvalifikatsiooni tegime tsikli seadistuses suured muudatused ja saime asja palju paremaks,” selgitas Pärtelpoeg.

Esimese võistlussõidu start ei olnud kõige edukam, kuid sellele vaatamata võitles Pärtelpoeg pool sõitu Soome konkurendiga ja ületas finišijoone teisena. Teise võistlussõidu start läks hästi ja Pärtelpoeg väljus stardikurvist teisel kohal. “Üritasin veel esikohal olnud soomlast survestada, kuid pidin seekord ta paremust tunnistama,” lisas ta. Pärtelpoeg lõpetas sõidu teisel kohal ja päeva kokkuvõttes oli ta samuti poodiumi teisel astmel.

Pärtelpoja sõnul jäi ta päevaga rahule.