Hannes Soomer osaleb Suzuka kestvussõidul

Hannes Soomer osaleb juuli keskpaigas Suzuka kaheksa-tunni kestvussõidul, mida peetakse tsiklimaailmas üheks hooaja tähtsündmuseks. Sellel aastal toimub see üritus ajavahemikul 18.-21.07 ja Hannes stardib võistkonna TONE RT SYNCEDGE 4413 BMW koosseisus kolmanda sõitjana. Võistlusnumbrit 95 kandes lüüakse kaasa võistlusklassis SuperStock, eesmärgiks ei rohkem ega vähem kui klassivõit ning lisaks Hannesele hüppavad BMW M 1000RR sadulasse veel Tomoya Hoshino ja Ainosuke Yoshida.

„Varem pidin olema varumehena hakkamas, aga otsest sõiduplaani mul polnud,“ sõnas Hannes uudist kommenteerides, „ent kui BMW-liinis mind välja pakuti, haarasin võimalusest kinni, sest tegu on võistlusega, millest tahab iga sõitja osa saada. Kogemuse osas on see kindlasti kasulik ja tegu on omaette väljakutsega, sest sellel ringrajal ma varem sõitnud ei ole ja see on mulle tuttav vaid videomängu vahendusel. Lisaks läheme Jaapani tootjate vastu nende kodutanumal, aga annan endast parima, et heidelda kõrgeima koha eest.“

Suzuka 8-tunni kestvussõit kuulub FIM Endurance World Championship kestvussõidu MM-sarja.
Kogu võistlejate nimekirja, tulemused ja live timingu leiad siit: https://www.its-results.com