X-Triali MM-sarja promootor külastas Tallinna

Sel sügisel (26. Oktoobril) peetakse esmakordselt Eestis vaatemängulise motospordiala X-Trial maailmameistrivõistluste etapp.

1-3. juulil külastas Eestit MM-sarja promootor Bernard Estripeau, kes tutvus Tallinna etapi tingimustega. Estripeau külastas võistluspaika Unibet Arenat, kus kohtus siinse etapi korraldustiimiga ning Unibet Arena meeskonnaga. Promootorile tutvustati radade ülesehituse loogikat ning Unibet Arena kui võistluskeskuse võimalusi.

Samuti tegi ta tutvust Tallinna vanalinnaga ning külastas teletorni. Nii võistluspaik kui ka vaatamisväärsused avaldasid MM-sarja promootorile suurt muljet.

Estripeau andis teada, et 26. Oktoorbil toimuvat Tallinna X-Triali etappi tuleb vaatama ka Rahvusvahelise Mootorrattaspordi Föderatsiooni (FIM) president Jorge Viegas. FIM presidenti visiit on Eesti motorspordile suur au ning korraldustiimi liikmed kinnitasid, et annavad endast parima, et ka järgnevatel aastatel oleks X-Triali MM-etapp Eestis.

X-Triali MM-etapp toimub 26. Oktoobril Unibet Arenal ning suursündmusele saab pileteid soetada piletitasku lehelt https://www.piletitasku.ee/et/event/5911


Fotode autor on Oliver Läll