Bändi Traffic liikmed ja tippkokk Orm Oja võtavad mõõtu motovõistlusel

19.-20. juulil toimub Tihemetsa krossirajal legendaarne võistlus „MMM“, kus lisaks teistele huvilistele on võistlustules bändi Traffic liikmed Silver Laas ja Joonas Mattias Sarapuu ning „MasterChef Eesti“ saatest tuntud tippkokk Orm Oja.

„MMM“ ehk Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused kujutab endast üritust, kus tavapäraste sportlaste asemel ilmuvad stardipuu taha sõitjate mehaanikud ja kõik teised huvilised. Siiski on stardis ka endiseid ja praeguseid sportlasi, kes enam intensiivset võistlussporti ei harrasta, kuid igatsevad end proovile panna.

Eesti inimeste südamed võitnud Traffic’u bändiliikmete Sarapuu ja Laasi sõnul on tegu eelkõige väljakutse ja eneseületusega. „Vahel peab elus proovima asju, mis esmapilgul hirmsad tunduvad,“ selgitas Sarapuu.

„Olen poisikesest peale mootorite vastu huvi tundnud ning maal sõitnud kõikvõimalike sääreväristajate ja mopeedidega. Krossirajal on muidugi täiesti teine tase ja tunne, aga bensulõhn on sama ja võistlusmoment äge!“ tõdes Laas.

Kui Laas ja Sarapuu koguvad krossitsikli seljas alles esimesi sõidutunde, siis tippkokk Oja tunneb end juba kodusemalt. Nimelt on tal terve elu krossipisik olnud ja kuulus umbes kümme aastat tagasi ka RedMoto motoklubisse.

Loe ürituse kohta täpsemalt siit: https://motofestival.ee/